Organisaties & Werkgevers

Soms ziet de werkgever dat medewerkers vastlopen of niet hun volle potentieel benutten. Soms is het een werknemer die geen overeenstemming meer voelt met de ambities van het bedrijf en daardoor niet lekker in zijn vel zit. De oorzaak van het probleem kan te vinden zijn in de omstandigheden op het werk, maar ook in de privésfeer.
Op de werkvloer zijn juist persoonlijke aspecten van grote invloed op zowel het succes van de organisatie als het welzijn van de medewerkers. Het is dus zeker geen overbodige luxe om daar aandacht aan te besteden.

Wat er ook speelt, je lichaam staat het dichtst bij je en daar vind je ook de vragen en antwoorden. Ik help mensen door middel van lichaamsgerichte coaching en artistieke projecten om dichter bij zichzelf te staan, zodat ze anderen ook weer beter kunnen helpen. Vanuit het individu werk ik aan het grotere geheel; wanneer je investeert in een individu, maak je alles duurzamer.
Wanneer nodig sla ik een brug tussen de visie van het bedrijf en de persoonlijke waarden van de werknemers. Ik werk zowel met individuen als in teamverband.

Het doel is om de medewerkers weer gedreven en vol passie te laten werken, in goede samenwerking met anderen. Je leert uitdrukken, wat je anders niet onder woorden had kunnen brengen en dat draagt bij aan je passie en professionaliteit op de werkvloer.

Een betrokken bedrijf zorgt voor gepassioneerde medewerkers,
gepassioneerde medewerkers zorgen voor succes in het bedrijf!