Professionals & Zelfstandige

Als therapeut of coach help je veel mensen op weg. Maar wie helpt jou? Dit werk vraagt veel van je en vaak sta je er toch alleen voor, met alle risico’s van dien; je voelt je niet ondersteund en verbonden, energie lekt weg, je mist de helicopterview en er is geen ruimte meer voor persoonlijke ontwikkeling.

Maar ook professionals met een creatief beroep hebben veel baat bij mijn begeleiding om hun potentieel op gang te helpen. Want wanneer je niet lekker in je vel zit is er ook geen ruimte voor creativiteit. Door weer tot rust te komen en je innerlijke beweging te volgen kom je weer in de juiste flow.

Of je nu in een hulpverlenend of juist een creatief beroep zit, door samen met mij en jouw eigen lichaam te werken komt er enorm veel nieuw potentieel op gang. Je zit weer lekkerder in je vel en houdt energie over om jezelf te ontwikkelen, je cliënten beter te helpen en ook thuis weer echt met aandacht van het leven genieten.

Supervisie en leersupervisie
Wil jij je bijscholen op gebied van lichaamsgerichte therapie of -coaching zodat je jouw cliënten nog beter kunt helpen? Ook dat kan. Met 12 tot 15 individuele sessies reflecteren we op dat waar jij in je eigen praktijk tegenaan loopt. Na afloop krijg je een certificaat voor je registratie of herregistratie in het beroepsregister.