Supervisie & Intervisie

“Supervisie en intervisie zijn cruciaal om de professional te gaan worden, die je jouw cliënten toe wenst.”

Als therapeuten, begeleidster en docenten zijn we uitgedaagd om ons steeds verder te gaan ontwikkelen of te gaan specialiseren. Gun jezelf de ruimte om dit proces met kijk op je eigen visie te gaan doen.

Als je bij Michelle Kurzenacker individuele Supervisie of Groepsintervisie neemt, krijg je non-verbale Coaching in de breedste zin: Zij werkt o.a. met technieken vanuit het narrative coachen, Authentic Movement en gebruikt bewegingsanalyse en principes uit de dans- en bewegingstherapie. Deze ervaringen leiden aan tot schrijven en tekenen wat Michelle vanuit de Jungiaanse dieptepsychologie begeleidt en stroom leidt.

Haar achtergrond als theater – en performance maker, choreografe, docent en klinisch geschoold therapeut, maken dat ze vanuit werkervaring, beleving en passie werkt.

Ze begeleidt met kijk op TALENT en zet studenten en collega’s in hun KRACHT!

Doel van de supervisie is een perspectief wissel – en dat kan Michelle: Door reflectie op werksituaties en op persoonlijke vraagstukken brengt ze de supervisanten op weg na een afgestemd en authentiek professioneel handelen. Vanuit haar brede achtergrond kan Michelle mee bewegen in alle disciplines en supervisie vragen vanuit vaktherapie, lichaamswerk, onderwijs, kunst, communicatie & gezondheidszorg belichten.